Martin Ford
Foto: Screenshot Instagram martynfordofficial

Martin Ford je jedan od onih ljudi koje je veoma teško zaboravite kada ih jednom vidite, a kamoli upoznate. Ovaj britanski bodibilder se okušao i u MMA, a danas pomaže ljudima da transformišu svoje telo.

Njega na Instagramu prati više od tri miliona ljudi, a on objavljuje kako dolazi do transformacije svakog učenika/klijenta. Mnogi ga pitaju i uživo za savet kako da izgledaju kao on, a na poslednjem druženju se pojavio u majici „delija“, navijača Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj Britanac ima 150 kilograma i većinu čine ogromni mišići čije održavanje zahteva veliki napor. Kao tinejdžer se bavio kriketom, a nakon jedne povrede je dobio i mononukleozu, pa godinu dana nije smeo da trenira.

Kada su mu lekari dali savet da počne sa radom u teretani, on je pronašao svoj poziv. Od tog momenta su njegovi mišići rasli iz godine u godinu, iako je ranije bio pravi mršavko.

Sa 19 godina je imao tek 73 kilograma, a danas održava svoju težinu na oko 150 tako što jede svakog sata.

„Neka vam rastu mišići i povećavajte broj ponavljanja. Ako želite velike mišiće morate da dižete velike tegove, prosto! Ali ne pravite grešku sa preteškim tegovima po svaku cenu. I dalje morate biti sposobni da budete u dobroj formi. Ako dižete mnogo i polomite leđa uopšte nema poente“, istakao je Ford jednom prilikom.

Ford je zbog neobične pojave lako dolazio i do filmskih uloga, pa se tako pojavio u nekoliko poznatih holivudskih naslova.

Martin Ford
Foto: Screenshot Instagram martynfordofficial

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial)

BONUS VIDEO Imperija Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare