Dragutin Topić sa ćerkom Angelinom
Dragutin Topić sa ćerkom Angelinom Foto: Instagram/dragutintopic

Legendarni atletičar ne može biti ponosniji na svoju ćerku

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je bronzanu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Minhenu i tako skrenula pažnju svetske javnosti na sebe.

PROČITAJTE JOŠ:

Angelina ima tek 17 godina, a njenim uspesima divi se i njen otac, legendarni atletičar Dragutin Topić. On je pratio razvoj dešavanja na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a sada je najavio nove uspehe svoje ćerke.

„Želim da se zahvalim svima Vama na ogromnoj podršci koja nam daje vetar u leđa i ispunjava dušu i srce. Angelina će nastupiti na još nekoliko takmičenja u Evropi zahvaljujući fenomenalnoj menadžerki Valentini koja se bori za moje sportiste već dve godine od momenta kada se nije ni naslućivao Angelinin (i Teodorin) potencijal. Koferi se polako pakuju, nadam se lepom vremenu i skokovima za koje je spremna. Vi znate koliko je to“, napisao je Dragutin na Instagramu.

Od Angeline se očekuje da bude adut Srbije i na Olimpijskim igrama u Parizu za dve godine, a sada je po dolasku u Beograd bila dočekana na aerodromu uz oduševljenje svih prisutnih.

„Nisam očekivala, nisam bila spremna za ovo, ni za rezultat, ni za plasman. Zaista mi je drago što sam ispisala istoriju, ovo ću pamtiti dok sam živa. Prošle godine mi je magična visina bila 190, sada sam to prebrodila. A u Parizu nije bitna visina, samo da se osvoji medalja“, rekla je Topićeva.

BONUS VIDEO Zlatna medalja za Angelinu Topić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare