Foto: Odbojkaški savez Srbije/Twitter/Printscreen

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije od 20 časova će odmeriti snage sa Italijom u borbi za evropsko zlato, a uvodnu reč pred duel dao je selektor nacionalne selekcije Zoran Terzić, i ostavio svoje izabranice u čudu.

Terzić je u izjavi datoj zvaničnom sajtu Odbojkaškog saveza Srbije prvo pohvalio svoje izabranice zbog snage koju su uspele da pronađu u završnici meča, potom je dodao i da će biti teško u finalu zbog gustog rasporeda, nakon čega je imao posebnu poruku za igračice Srbije:

PROČITAJTE JOŠ...

„Ja se nadam da devojke mogu da odigraju utakmicu za svoju dušu. Da ne razmišljaju o tome da li će neko reći nešto loše ako izgube ili šta god bilo. Jednostavno, da odigraju za svoju dušu i da budu srećne, vesele i raspoložene i pre, i tokom i posle utakmice, kako god se ona završila“, rekao je Terzić.

Njegovu izjavu reprezentativke Srbije su pratile uživo, nakon čega je usledila poprilično zanimljiva reakcija. Naime, prvo začuđene, devojke su nakon par trenutaka počele da se smeju ovakvoj izjavi selektora, uz obećanje da će finale protiv Italije odigrati, kako je on i poželeo, za svoju dušu. A koliko su im značile takve reči pokazuje i reakcija Jelene Blagojević, koja nije uspela da zadrži suze.

Finale je na programu od 20 časova u beogradskoj Areni.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar