FotO: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ipak ništa od potpunog spektakla.

Posle pauze od tri godine, ponovo ćemo gledati izdanje Supekupa ABA lige koji će ipak biti održan u krnjem izdanju, jer neće igrati vicešampion Crvena zvezda.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaški klub Budućnost dobio je organizaciju spektakla, Superkupa ABA lige koji će se odigrati u SC „Morača“ od 18. do 20. septembra ove godine. Crvena zvezda je odustala od učešća na finalnom turniru.

Biće to četvrto izdanje Super kupa kada je ABA liga u pitanju, a do sada su trofeje osvajali Cedevita, Crvena zvezda i Partizan.

Obavljen je i žreb, a snage će u četvrtfinalu odmeriti: Budućnost – Zadar, FMP – SC Derbi, Partizan – Mega, Cedevita Olimpija – Igokea.

Crvena zvezda je odustala od učešće na Superkupu, a njeno mesto ja zauzela Igokea. To je u neku ruku bilo i očekivano, jer crveno-beli su još ranije najavili mogućnost da ne igraju zbog zakazanih pripremnih turnira, iako se nijedan direktno ne gađa sa Supekupom.

Ekipu sa Malog Kalemegdana čeka put u Minhen na turnir koji se održava 16. i 17. septembra, gde će igrati protiv minhenskog Bajerna, berlinske Albe i Efesa. Na kraju, sledi izazov u Engomiju 22. i 23. septembra, gde će igrati još Makabi, Olimpijakos i Žalgiris.

BONUS VIDEO Da li su nameštene košarkaške utakmice u Srbiji? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar