KK Partizan grobari navijači Tašmajdan
Foto: Dusan Milenkovic / STARSPORT

Jedna od onih retro utakmica, mečevi kojih će se sećati i igrači i navijači vrlo, vrlo dugo odigrana je na Tašmajdanu.

Utiske sa tog susreta podelio je i Pi Džej Doužer (nadimak mu je Gospodin smirenost (Mr Composure)). Znao je šta ga čeka pred navijačima Partizana, ali je ostao oduševljen kada je video sve to uživo.

PROČITAJTE JOŠ

Jedne fotografije protiv Fuenlabrade će se sećati do kraja života.

„Ne može se ni sa čim uporediti. Saigrači, treneri…Svi su mi rekli da su navijači najbolji i najluđi. Ali, iskusiti to, kako sve to izgleda, zvuči… Blagosloven sam da sam ovde i da imam šansu da igram. Oni su ‘zapalili’ stadion, hteo sam da pobegnem iz prve, pravo u svlačionicu. Nisam znao šta mi se dešava. Bio sam zbunjen. Neverovatno iskustvo. Imam poster svoj zakucavanja, to je najbolja fotka koju imam iz igre. Deluje kao da ima filtera i nekog svetla. Ludo, čoveče. Ako je ovako u pripremnom meču, ne znam kako je u takmičarskom. Svaki dan je sve bolji i bolji“, rekao je Doužer.

Pi Džej Doužer Dozijer
Foto: Dusan Milenkovic / STARSPORT

Razgovarao je i sa bivšim saigračem Nikolom Jokićem koji ga je pozvao kada je čuo da dolazi u Beograd.

„Kada sam Nikoli rekao gde idem, odmah me je nazvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će mi svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj hajp. On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam“, otkrio je Doužer, a zatim progovorio o treneru: „On je neverovatan čoveče… Kada su svi čuli gde idem, svi su mi rekli da je to najbolje mesto na koje idem. Osim navijača, grada, rad sa najboljim trenerom Evrope je blagoslov. Imam mogućnost da to vidim iz prve ruke i da shvatim da je on drugi tip trenera koji zna igru, kako niko drugi ne zna.“

BONUS VIDEO Bakljada navijača Partizana na tribinama Tašmajdana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar