Svetilsav Pešić Foto:TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Košarkaši Srbije osvojili su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, ali za sve navijače ona ima zlatni sjaj.

Poraz u polufinalu od američkog „dtrim tima“ i dalje boli, ali svesni su i navijači i igrači da su tome kumovale i sudije, pa se posle osvajanja bronze ozbiljno slavilo.

PROČITAJTE JOŠ

Snimci iz jednog pariskog lokala na kojima se vide igrači kako se vesele uz poznate hitove i prilične količine alkohola su hit na društvenim mrežama, a kao posledica tog opuštanja došla je i ništa manje zabavna dodela medalja.

Jasno je bilo da su se svi opustili, dobro proveli i solidno popili, ali im na tome niko nije zamerio. Čak su zbog toga postali još veći ljubuimci nacije.

Ipak, izgleda da selektoru Srbije sve to baš i nije bilo preterano zabavno jer anegdote koje kruže kažu da nije bilo lako okupiti momke i otići na dodelu.

Isttina ili laž, ali reakcija Svetislava Pešića kada su ga na aerodromu posle dolaska pitali da prokomentariše proslavu kao i prisutne Bogdana Bogdanovića i Ognjena Dobrića postala je pravi hit.

Pešić je samo zakolutao očima, njegova iskrena reakcija na pomenuta dešavanja mnoge je oduševila. Bogdanović i Dobrić su se samo nasmejali, a potom vešto promenili temu, ali jasno je da je prvod bio lud i nezaboravan.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare