foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Budućnosti Kenan Kamenjaš komentarisao je polufinalnu seriju ABA lige sa Partizanom, a trenutni rezultat je 1-1.

Crno-beli su dobili prvi meč u Beogradskoj areni sa 78:67, dok je u drugom bolja bila Budućnost u Podgorici sa 74:73.

Kamenjaš je mogao da bude tragičar, jer je promašio oba penala na 10 sekundi do kraja, ali je potom Aleksa Avramović bio neprecizan iz prodora i Budućnost je mogla da odahne.

„Znali smo da će utakmica biti uzbudljiva. Igrali smo na pravi način – sa dosta kontakta i energije u odbrani. Iz odbrane smo dali dosta lakih poena. Na kraju je trener nacrtao akciju za Megija, ali se desilo da sam ja ostao sam, pa sam morao da odlučim. Nisam se osećao najbolje sa linije za slobodna bacanja, šutirao sam 2/7, izvinjavam se navijačima na uzbudljivoj završnici, na svemu što sam priredio. Ali, pobeda se piše, a igra briše. Idemo u Beograd da pokušamo da iznenadimo“, rekao je Kamenjaš, prenose „Vijesti“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kamenjaš je bio i defanzivac na Avramoviću u poslednjem napadu, ali se i tu nije baš proslavio.

„Odigrao sam odbranu najbolje što sam mogao. Avramović se zaustavio i, srećom, promašio“, opisao je Kamenjaš.

Majstorica vredna finala igra se u Beogradu u petak 10. maja od 19 sati.

„Partizan je favorit, pogotovo u Beogradu. Ali, oni su pod pritiskom. Mi moramo dobro da se odmorimo i pripremimo. Idemo rasterećeno, ali sa najvišim mogućim ciljem, a to je da pobedimo. Sanjamo pobedu, nećemo se predati. Idemo da se borimo do poslednjeg minuta, da svi pružimo maksimum, pa ćemo da vidimo za šta će to biti dovoljno. Nadam se pobjedi“, poručio je Kamenjaš.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar