Foto: Scott Strazzante/San Francisco Chronicle via AP

Nastavljene su utakmice letnje lige u Las Vegasu, a ponovo su u centru pažnje bila dvojica košarkaša koja su bila na udaru velikih kritika javnosti.

Broni Džejms je uspeo da se izdigne iznad situacije, dok je Aleks Sar koji je bio drugi pik na draftu nastavio da igra katastrofalno.

PROČITAJTE JOŠ

Los Anđeles Lejkersi su pobedili Klivlend Kavalirse rezultatom 93:89, a solidnu partiju u zlatno-ljubičastom dresu pružio je LeBron Džejms junior. Sin jednog od najvećih košarkaša svih vremena, Broni Džejms, odigrao je 25 minuta i postigao 13 poena (5/10 iz igre), uz 5 skokova i 3 asistencije. Ovo je bila najbolja utakmica za Bronija otkad je dobio garantovani ugovor sa Lejkersima, iako je biran na samom kraju druge runde drafta.

Sa druge strane, talentovani Aleks Sar, drugi pik sa prethodnog NBA drafta, nije uspeo da popravi svoje učinke. Francuski tinejdžer, rođen u Australiji, odigrao je još jednu partiju sa lošim procentima šuta. Nakon šokantnog šuta iz igre 0/15 u prethodnom duelu, sada je imao šut 1/6 i postigao svega 2 poena u pobedi svojih Vašington Vizardsa nad Sakramento Kingsima rezultatom 73:69.

U četiri utakmice Letnje lige, Aleks Sar je postigao ukupno 22 poena (9/47 iz igre) i ima mizernih 11,7% šuta za tri poena. Ovakvi učinci su daleko ispod očekivanja i nastavljaju da izazivaju zabrinutost među kritičarima i ljubiteljima košarke.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar