Foto: Twitter/ Cabine Desportiva/Pintscreen

Sramno ponašanje bivšeg trenera šampiona Srbije.

Portugalski trener Rikardo Sa Pinto, bivši stručnjak šampiona Srbije Crvene zvezde sada radi u Iranu, ali se više proslavio po skandalima koje pravi nego po rezultatima i igrama svog kluba.

On je na klubi Estegala, iranskog tima koji predvodi napravio neviđeni skandal. On je fizički nasrnuo na svog asitenta, a sve su zabeležile i kamere.

Iako je njegov tim trijumfovao sa 1:0, a ekipa je druga na tabeli sa samo dva bod amanje od lidera, Sa Pitno je u jednom trenutku poludeo i napravio skandal.

Posvađao se sa jednim od svojih pomoćnika i na njemu iskalio svoj bes. Prvo je urlao na saradnike, a zatim je na onog koji mu je bio najbliži i fizički nasrnuo. Gurao je i hvatao za vrat nesrećnog asistenta, dok su ostali na njegovoj klupi spustili glavu i nadali se da će bes poznatog trenera brzo proći.

Njemu je ovo bio novi skandal u Iranu pošto je prethodno na jednom meču nasrnuo na sudiju nezadovoljan odlukom. Tada je obezbeđenje moralo da reaguje i jedva ga je sprečilo da se i fizički ne obračuna sa pomoćnikom.

Rikardo Sa Pinto je bio trener Crvene zvezde u sezoni 2012/13, gde je nasledio Aleksandra Jankovića, a 19. juna 2013. godine je podneo ostavku, kada je na pripreme došao nezadovoljan stanjem u klubu i igračkim kadrom.

BONUS VIDEO  Postao golman jer je lenj i mrzelo ga da trči – srpski div mogao u Mančester, Zlatan mu je idol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar