Foto: TANJUG/AP Photo/Luca Bruno

Uroš Spajić, defanzivac Crvene zvezde, dao je svoj komentar o utakmici i porazu protiv Intera (4:0) u drugom kolu Lige šampiona.

Svaki od četiri gola dolazio je nakon greške crveno-belih, koji se nikako nisu dobro pokazali u zadnjoj liniji, ali nije da nisu imali i perioda dobre igre.

„Prosuli smo sve što smo uradili, krivo mi je, jer znam koliko smo želeli da se pokažemo u pravom svetlu i dokažemo da možemo sa ovakvim timovima. Inter nije specijalno izennadio i oduševio, mi smo poklonili. Iz svlačionice smo primili gol iz slobodnjaka. Videli smo da možemo da igramo, ali su nas oni utišali. U drugom poluvremenu smo krenuli dobro, ali greške se ne praštaju, na bilo kom nivou, ne samo u Ligi šampiona. Ne smemo to da dozvoljavamo ako želimo, a želimo da pravimo rezultate u Ligi šampiona“, istakao je Spajić.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkrio je šta je još falilo njegovom timu u ovom meču.

„Dali smo mnogo energije, nekad se namesti tako, ne smemo da dozvolimo takve greške, zabranjene su. Čestitam Interu, pobedili, su, vraćamo se kući, nadam se da ćemo konačno naučiti iz svojih grešaka. Da bi igrao sa ovakivm ekipama moraš da veruješ u sebe, to nam je malo falilo u nekim situacijama“, dodao je Spajić.

Zvezda sledeći meč u Ligi šampiona igra protiv Monaka 22. oktobra, a nakon dva kola još uvek nije osvojila ni bod.

Šta je Spajić rekao za RTS, pogledajte u videu ispod. 

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar