Foto: Printscreen Twitter / 1a

Fudbaleri Nordsjelanda plasirali su u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u revanš meču na svom terenu pobedili FCSB sa 2:0.

U prvom meču u Rumuniji nije bilo pogodaka, ali zato u drugom nekadašnja Steaua nije mogla da odoli danskom predstavniku u Evropi, pa će Norsjeland biti potencijalni rival Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

Uslov je da srpski klub uspe da preokrene protiv Sabaha, od kog je poražen u Azerbejdžanu sa 0:2, golovima Letića i Isajeva.

Dvostruki strelac za Norsjeland bio je Markus Ingvartsen iz penala u 43. minutu, a onda i sjajnim golom u 85. minutu.

U toj drugoj situaciji je odigrao dupli pas sa tinejdžerom Ibrahimom Osmanom koji je Ingvartsenu efektno petom ostavio loptu za šut iz prve sa dvadesetak metara.

Ingvartsen je poslao projektil koji je poleteo nisko i prevario golmana rumunskog tima Stefanom Tarnovanuom, koji je bio najbolji pojedinac u gostujućem sastavu.

Ipak, ni raspoloženi Tarnovanu nije uspeo da zaustavi precizan i jak udarac igrača Norsjelanda koji je dominirao i prošao dalje.

Posao je Norsjelandu bio olakšan jer je Steaua od 62. minuta igrala sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Vlad Čiričes. Partizan se već sastajao sa Norsjelandom u sezoni 2018/2019 kada je Partizan uspeo da pobedi i prođe dalje.

BONUS VIDEO: Kad postignete golčinu sa pola terena 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar