Foto; EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Jedinstvo Ub je pretrpeo još jedan poraz u Superligi Srbije, izgubivši od IMT-a rezultatom 3:2 u šestom kolu prvenstva.

Meč je bio obeležen ranim isključenjem Marka Mitrovića, mladog defanzivnog veziste Jedinstva, koji je dobio crveni karton već u 19. minutu utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

Odluka sudije Danila Nikolića izazvala je nezadovoljstvo u redovima domaćeg tima, uključujući i Nemanje Matića, bivšeg reprezentativca Srbije i trenutno igrača francuskog Liona, koji je na društvenim mrežama izrazio svoje nezadovoljstvo suđenjem, nazivajući ga „krađom“.

„Večeras se na stadionu Dragan Džajić dogodila krađa. Jedinstvo Ub je najmlađa ekipa u ligi i treba ih sutra ubediti da nastave dalje, da se bore, da ne odustaju. Ubljani neće odustati, dokaz je 3000 ljudi večeras na stadionu koji vole Jedinstvo“, napisao je Nemanja Matić na svom profilu nakon poraza od IMT-a.

Ovaj poraz bio je peti za Jedinstvo u dosadašnjem delu sezone, uz samo jedan osvojen bod, što ih stavlja u tešku situaciju kao debitanta u Superligi. Jedini bod su osvojili remijem protiv Tekstilca iz Odžaka, kada su izjednačili u poslednjim minutima meča. Uprkos trenutnim rezultatima, Matić je izrazio podršku timu, ističući strast navijača koji su u velikom broju došli da podrže Jedinstvo.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare