Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener fudbalera Partizana otkrio je zbog čega je bio rezigniran posle revanša s Nordsjelandom.

Partizan je i u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija poražen od danskog tima, ovog puta znatno blaže sa 1:0, u odnosu na „petardu“ iz Danske, ali su navijači, koji su već mesecima besni na upravu svoj bes iskalili i na treneru.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga se Duljaj odmah posle meča tokom izjave obratio navijačima da nije lepo to što rade, a na konferenciji je kasnije detaljnije objasnio o čemu je reč.

Nije mogao da se bavi samo dešavanjima na terenu, jer je i sa tribina bilo skretanja pažnje.

„To je nešto što može da me zabrine. Verujem da su imali želju, ali ako nemaš navijače koji mogu da te pokrenu, nažalost i ja sam podlegao nekim provokacijama, jer ne mogu da slušam da neko konstantno vređa igrače. To je mnogo ružno, jer u toj ekipi imate i mladog Trifunovića i on treba da se razvija u jednoj ovakvoj atmosferi da ga neko vređa i ja se izvinjavam pre svega onim ljudima koji su vaspitani i kulturni, što sam nekulturno odreagovao, ali na neki način sam samo rekao ‘ljudi, ostavite ove momke na miru’. Još jednom se izvinjavam, jer to nije primereno za trenera Partizana“, rekao je Duljaj.

Odmah posle utakmice je na televiziji spomenuo kako navijači ne treba da diraju njegovog „oca, burek i familiju“.

„To su već neki tekstovi počeli, besplatni kolači, onda kreće ‘burek’, ja sam veoma osetljiv na takve stvari, mnogi ne mogu da me izvedu iz takta kada me vređaju na nacionalnoj osnovi, što je i danas bilo, toga sam se naslušao nažalost mnogo puta u životu, ali kada kažete burek, to je asocijacija na najboljeg čoveka od svih Duljaja, a to je moj otac, koji nije živ. To je jedino što može da me izvede iz takta. Sve možete da dirate, nemojte da mi dirate oca i Partizan i moje igrače. Ostalo možete da mi pričate: ‘Ne znaš ništa, nisi ti za ovaj posao’. To je mnogo ružno“, istakao je trener crno-belih.

Prokomentarisao je potom i mogućnost da ode iz kluba.

„Ništa, da vidimo šta će klub da kaže i sportski sektor koji može da odluči o mojoj sudbini. Što se mene tiče, ja ovu stolicu mogu da kupim i da odnesem kući, nisam vezan za stolicu, da se zalepim za nju i da ne mogu da odem. Do rastanka će jednom sigurno doći, ali dokle god imam osećaj da igrači veruju u ono što radim, ja ću ostati, ako sportski sektor misli drugačije, onda ću otići. Niko nije veći od kluba, ali daleko od toga da se ne predajem. Imamo veoma bitan meč koji nam sledi, uvek je jutro pametnije od večeri“, zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO Duljaj pred revanš poručio da Partizan ide na pobedu protiv Nordsjelanda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar