Foto: Starsport

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj bio je ljut posle poraza svog tima od Nordsjelanda.

Partizan je u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija izgubio od danskog kluba sa 1:0.

PROČITAJTE JOŠ:

U prvom meču je bilo 5:0 u gostima, pa je okršaj u Humskoj bio praktično protokolaran, jer su crno-beli imali malo čemu da se nadaju.

Ipak, posle meča je otvorio dušu i zasmetalo mu je što su neki navijači vređali njegove fudbalere.

„Veoma je teško posle 5:0 izaći i odigrati ovakvu jednu utakmicu, to je jedan izuzetno kvalitetan tim. Važna je izjava trenera da oni imaju sistem i da su stabilni i u tim uslovima ti možeš da radiš. Mlada su i brza ekipa koja zna šta hoće i sve to je uticalo i na moje igrače i mene i nisam mogao ni da slušam kako neko vređa nekog igrača sa tribina i to je mnogo ružno“, rekao je trener Partizana posle utakmice.

Nije se tu zaustavio, pa je pozvao navijače da dođu, kao što ih je pozivao i ranije, da podrže klub i ekipu, kakva god ona bila na terenu u tom trenutku.

„Ako hoćeš da podržiš igrača, dođi. Nemoj da mi diraš familiju, oca, burek ili bilo koga… To je mnogo ružno i to nije opravdanje. Pobedio je bolji tim. Svaka čast kolegi, čestitam, a nas čeka u nedelju meč sa IMT-om. Pobedio je bolji tim sa kvalitetnijim igračima tako da idemo dalje“, rekao je Duljaj za Arenu sport.

BONUS VIDEO: Protest navijača Partizana protiv uprave svog kluba

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar