Foto: Printscreen Instagram paolinasaulino

Motivacija ili dodatni pritisak?

Fudbaleri Napolija dominiraju u italijanskom šampionatu ove sezone, te nakon 27 kola imaju 71 bod i prvi su na tabeli, a prati ih Lacio sa svega 52 poena.

Paola Saulino, influenserka koja je poznata i po svojim erotskim video snimcima, izjavila je da će potpuno gola proći centralnim gradskim ulicama Napulja, ukoliko njen voljeni tim podigne trofej u Italiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Paola živi pod prihoda sa sajta za odrasle „Onlyfans“, a javnosti je poznata zbog veza koje je imala sa fudbalerima.

„Čitaocima mogu da otkrijem da ću napraviti nešto ludo i proslaviti trofej gola u otvorenom autobusu, na ulicama Napulja. To je nešto što mogu da uradim i da priuštim, ne mislim da je iznajmljivanje takvog autobusa najskuplja stvar na svetu. Mislim da ću za 3.000 evra to uraditi, mogu da konktaktiram ljude koji iznajmljuju autobuse“, rekla je Paola.

Sada je Paola ponovo „zagolicala“ maštu fanova, pošto je otvoreno rekla da joj se sviđa Kviča Kvaratskelija, koji je poznat pod nadimkom Kvaradona, zbog svojih odličnih igara ove sezone.

„Volim Kvaru. Da li bih ga želela za sebe? Da izađem sa njim? Naravno! A to ću i da uradim“, izjavila je Paola uprkos tome što je poznato da Gruzijac ima devojku Nitsu Tavadze i nije poznat po skandalima van terena.

Plavokosa prsata Italijanka često postavlja slike sa stadiona, redovno prati utakmice, a sada je poznato ko joj je u centru pažnje.

„Apsolutno sam zaljubljena u Kvaratskeliju. Predivan mi je. Kvara je veoma elegantan, mlad je i karakteran. On vrlo dobro zna da ga volim i u fudbalskom smislu ima dovoljno prostora za rast. On će nas naterati da sanjamo“, izjavila je Paola, a pohvalila je i Viktora Osimena za kog je rekla da je izvanredan.

Paola Saulino (33) ranije se hvalila da je imala burne noći sa nekadašnjim igračem Napolija Žoržinjom.

Što se gruzijskog fudbalera tiče, njegova cena je već porasla preko 100 miliona i možda će već na leto napustiti klub.

Kviča je ove sezone u Seriji A sakupio 12 golova i 10 asistencija, dok u Ligi šampiona ima dva pogotka i četiri asistencije.

Navijači Napolija titulu u Italiji čekaju od 1990. godine, kada je gradu podno Vezuva trofej doneo legendarni Dijego Armando Maradona.

Napoliju odlične ove sezone ide i u Ligi šampiona, gde će u četvrtfinalu igrati sa Milanom.

BONUS VIDEO Ronaldu vikali „Mesi, Mesi“, on šutnuo flašu i umalo ponovo bacio traku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar