Predsednik Srbije Aleksandar Vučić intervju na RTS-u Foto:Screenshot/RTS

Reprezentacija Srbije će u toku novembra biti jača za četiri igrača koji se nisu našli na spisku u prethodnom okupljanju. Tu vest nije objavio selektor Dragan Stojković Piksi, već "novi selektor" Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Vučić je prilikom gostovanja na RTS odlučio da se umeša u to ko će igrati za Srbiju u predstojećem reprezenativnom prozoru.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je selektor Stojković bogato plaćen, da ako ništa drugo ima ekskluzivnost kada objavljuje spisak, sada je predsednik odlučio da objavi važne vesti.

„Reprezentacija ima važne utakmice 15. i 18. novembra u Švajcarskoj u Cirihu i u Leskovcu protiv Danske, samo će teren sad biti idealan, a ne blatnjav, i igraće se na predivnom stadionu. Koliko sam razumeo, i Vlahović i Ivan Ilić, Gudelj, Mladenović, svi koji nisu bili će se odazvati pozivu. Mislim da ih je selektor već pozvao. Mislim da je tako“, rekao je Vučić.

Očekuje se da selektor Stojković objavi spisak tek kasnije, ali se čini da će na okupu imati i Dušana Vlahovića, Ivana Ilića, Nemanju Gudelja i Filipa Mladenovića.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi posle poraza od Danske u Kopenhagenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare