Oni su glavna osovina crveno-belih...

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

„Kako je izgledao Luka Mitrović u Budućnosti, u nekom drugom sistemu, a kako po povratku u Zvezdu… Nebitno mu je da li je prva petica ili ulazi sa klupe. Uz dužno poštovanje svima, Luka Mitrović i Branko Lazić su kostur i srce Crvene zvezde, i uvek će biti. Taj isti Lazić čini da jedan Nedović ili Teodosić mogu pet puta bolje i lakše da igraju“, kažu Miroslav Mića Berić i Duško Savanović u našem podcastu „Pick and roll“.

Šta su još imali da kažu o, prema njihovom mišljenju, glavnim igračima srpskog šampiona, pogledajte u videu na vrhu teksta.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši Crvene zvezde dočekuje Fenerbahče u Areni (20.45), u 8. kolu Evrolige, a u četvrtak idu na noge Olimpijakosu (20.15).

Inače, Mića i Savan analizirali su i triler pobedu Partizana nad Fenerbahčeom (85:84), odnosno poraz Crvene zvezde u Barseloni (86:81), kao i pomenuto duplo kolo elitnog takmičenja koje je pred nama. Zato ima toliko razloga da uživate gledajući novu epizodu podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom i Savanom – epizoda 4

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar