Foto:TANJUG/ PREDSEDNIŠTVO SRBIJE/

Vučić degustator.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je pre dva dana italijanski sajam vina VinItali u Veroni.

Ta poseta bi bila uobičajena da nisu isplivale urnebesne fotografije koje su mnogima postale materijal za pravljenje mimova i pošalica.

Poznato je da predsednik voli da degustira vina, što smo mogli videti na prošlogodišnjem beogradskom sajmu vina, ali i pre dva meseca, kada se sumnjalo da je pripit na snimku sa Instagrama.

„Izgleda kao da joj treba jedno solidno bolovanje“, „Širi regionalnu ljubav“, glase neki od komentara.

Pročitajte više:

Premijerka Italije na mnogim fotografijama izgleda potpuno izbezumljeno i kao da uopšte ne razume o čemu predsednik govori.

Aleksandar Vučić je i ovog puta bio u centru pažnje i nije se trudio da sakrije da pije više od premijera Severne Makedonije Dimitra Kovačevskog, tvrdeći da ne može da odgovori koja su njegova omiljena vina.

“Ja ne mogu o tome da govorim, zato što pijem više od Dimitra i nije fer da to govorim. Bolje da on priča o fudbalu, jer bolje to zna. A o vinima, malo više pijem od njega. Ne mogu da to govorim, zato što zavisi od tog šta želite, uz koju hranu, u kojem trenutku. Zdenka to zna najbolje, a mi što volimo da pijemo vino, nama je to teško da kažemo”, rekao je on.

Na sajmu je bio i predsednikov sin Danilo koji je s njim degustirao srpska, albanska i makedonska vina.

***

Bonus video: Vučić degustira vina na sajmu Vinitalia u Veroni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare