Foto:LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Horor film "Terrifier 2" koji je kod dela publike čak izazvao i povraćanje, prijavljen je za Oskara.

Ultranasilni film o klovnu ubici bio je hit među fanovima, a sada internet stranica „Bloody Disgusting“ pokreće neobičnu kampanju.

Filmski producent i suosnivač stranice, Brad Miska, izjavio je:

– Hajde da napravimo još buke. Da vidimo koliko članova Akademije možemo da pridobijemo da obrate pažnju na horor film koji baš niko od njih ne bi sam pogledao.

Foto:LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Obožavalac horora i reditelj nazvao ga je „filmom koji najviše izaziva povraćanje od Egzorcista“ i priznao da je nominacija pokušaj „zafrkavanja“ Akademije, prenosi „Headliner“.

– Da, to je totalna zafrkancija – napisao je na web stranici – Ali, znate šta? Pomisao da će članovi Akademije izdržati ekstremno odvratni horor film koji bi inače smatrali ispod svog nivoa? To je previše smešna prilika da bi se propustila.

Foto:LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Miska dodaje:

– Označite @TheAcademy na Twitteru s hashtagom #OscarsForArt kako biste učestvovali u našoj fanovskoj – i krajnje neozbiljnoj – kampanji za Oskara za „Terrifier 2“.

Stranica je čak napravila YouTube hype trailer za kampanju.

Film je nastavak filma „Terrifier“ iz 2016, dugometražni prvenac o sadističkom ubici klovnu Artu. Film se oslanja na nasilje, šok i krv dok klovn pokušava da otme tri žene – ubijajući sve koji mu se nađu na putu.

Nastavak, koji je objavljen ove godine na Fright Festu 29. avgusta još je nasilniji, zbog čega je postao toliki hit među obožavaocima, ali je doslovno među publikom izazvao i padanje u nesvest i povraćanje.

Bonus video: Mads Mikelsen deli autograme u Sarajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar