Foto: Promo

Izložba autorskih fotografija pod nazivom "Tajni vrt", gde će se predstaviti dve autorke - Nataša Komatina fotografijama cveća i Aleksandra Čvarković fotografijama detalja Zemuna, biće otvorena 1. februara u 18 časova u okviru "HyArt" projekta, u hotelu "Hyatt Regency Beograd".

Nataša Komatina, diplomirani politikolog za međunarodne odnose, rođena je u Beogradu. Preko 20 godina radi na poslovima i projektima u oblasti međunarodne saradnje i komunikacija. Pored osnovnih profesionalnih obaveza, inspirisana cvetom kao najlepšim detaljem prirode posvetila se svojoj velikoj ljubavi, fotografiji. Ovo je njena četvrta izložba fotografija.

Foto: Promo

Cvet je njena večita inspiracija, ali ne kao objekat, već cvet kao pokret, miris, boja, kao lahor, kao energija egzotičnih gradova u kojima je živela. Svedenim i preciznim izrazom dočarava na svakoj fotografiji zanimljivu priču i asocira nas na ljubav, tajni vrt, a ponekad na osamu.

Foto: Promo

Aleksandra Čvarković preko 20 godina radi u svetu fotografije i marketinga i ima profesionalno višegodišnje iskustvo u dizajnu fotografija, kao ilustarator, fotograf, a zaposlena je u Orange Studiju u Beogradu.

Foto: Promo

Prvi put se predstavlja beogradskoj publici fotografijama skrivenih detalja zemunskih kapija i dvorišta. Njeni motivi obećavaju da, ako zavirimo kroz te stare ključaonice i uhvatimo se za baroknu, škripavu kvaku, naći ćemo i svoju tajnu baštu.

Foto: Promo

„HyArt“ projekat hotela Hyatt Regency Beograd spaja umetnička dela modernih umetnika sa beogradske scene i tradiciju hotela. Cilj projekta je da podrži umetnike, gde je publici omogućeno da se svakog meseca u grandioznom lobiju upozna sa autorskim radovima raznih umetnika.

Izložba je prodajnog karaktera, a deo prihoda biće doniran programu „Muzika nade“ koji pomaže deci iz socijalno ugroženih grupa da se uz pomoć muzike razviju, uspešno školuju i utiču na društvo iz koga su potekli.

Foto: Promo

Bonus video: Jesenja izložba ULUS-a 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar