Foto: Marina Bugarčić

“Nektar OK fest”, muzički festival koji se održava na čarobnoj lokaciji 19. 20. i 21. jula u Tijentištu u okviru nacionalnog parka Sutjeska, donosi sjajan repertoar ove godine, sa brojim izvođačima domaće i svetske muzičke scene.

Uvod u tri festivalska dana započinje predfestivalskim nastupom, 18. jula, beogradskog benda Dža ili Bu, Bojane Vunturišević i Savršenih marginalaca. U naredna tri dana (19, 20, 21. jul) publika će imati priliku da uživa i bira između 38 različitih muzičkih nastupa koji će se održati na više različitih stage-ova. Thievery Corporation, The Toy Dolls, Sunshine, Svemirko, Letu Štuke, Parni Valjak, Nipplepeople, Bijesovi, Who See, Atheist Rap, Bad Copy, Neno Belan & Fiumens, Parni Valjak, Vojko V, Ritam Nereda, su samo neki od izvođača i bendova koje će publika moći da sluša. Veče će se završavati nastupom poznatih DJ – jeva na OK summer i OK after party stage-u.

Pored celodnevnog muzičkog programa poseban doživljaj pruža jedinstvena lokacija i očuvan prirodni ambijent u kome se manifestacija održava. U skladu sa tim cilj festivala i programa “Svaka limenka se računa” je da podseti na ekološku odgovornost, kao i da je promoviše i sprovodi. Upravo zato, ove godine, aluminijumska limenka biće glavna ambalaža na “OK festu”.

Foto: Marina Bugarčić

Posetioci “Nektar OK festa” imaće priliku da prisustvuju oslikavanju Pixelate, svojevrsnog platna napravljenog od iskorišćenih aluminijumskih limenki, a kroz zabavnu društvenu igru XOXO, koja se pokreće ubacivanjem limenke, inspirisaće se i motivisati prisutni da recikliraju.

Bonus video: Rokenrol u slikama 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar