Kevin Spejsi Foto:Tanjug/

Glumac Kevin Spejsi koji je danas oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje, obratio se novinarima po izlasku iz suda.

Kevin Spejsi istakao je da mora toliko toga da „obradi“ nakon što je danas oslobođen optužbi. Kako kaže glumac, sledi mu dosta razmišljanja, a poručio je da je izuzetno zahvalan poroti što je izdvojila vreme da pažljivo ispita sve dokaze i činjenice pre nego što je donela odluku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ponizno sam dočekao današnju presudu“, rekao je, prenosi „The Guardian„.

Kratku izjavu završio je tako što se zahvalio osoblju u zgradi suda, obezbeđenju kao i svom advokatskom timu. Rekao je da je to sve što je hteo da istakne i nije odgovarao na pitanja novinara.

Kevin Spejsi Foto:REUTERS/Susannah Ireland

Spejsi je zaplakao nakon čitanja presude, a zatim je zagrlio svoj pravni tim i menadžera. Zahvalio je osoblju u sudnici i otišao je da razgovara sa svojim advokatom Patrikom Gibsonom. Ubrzo nakon izricanja presuda napustio je sudnicu.

Ranije je obećao da će skinuti ljagu sa svog imena, a neki su primetili da je na suđenje došao sa ogromnim srebrnim prstenom i sa natpisom na hebrejskom jeziku: „I ovo će proći“.

Podsetimo, suđenje je trajalo četiri nedelje. Presuda je doneta na važan dan na rođendan glumca.

BONUS VIDEO: Od agenta do baštovana: Veliki glumac koji je bio poznat po malim ulogama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar