Plavo pleme iz Survivor-a uživalo u luksuznoj vili: Pogledajte kadrove luđe žurke
Foto: Nova S/video

Plemena su od prethodne nedelje ujedinjena, a prvi izbačen takmičar je Mitar Pešić. On nije otišao kući, nego u vilu plemenskog veća u kojoj će boraviti do kraja ove sezone Survivor-a. Svake nedelje će mu se pridružiti po još jedan izbačen učesnik iz igre - te će oni imali ključnu ulogu u finalu.

U sinoćnoj epizodi takmičari su odigrali igru za nagradu. Voditelj Bojan Perić im je saopštio da je nagrada roštilj, kao i noć u vili sa bazenom gde će biti i žurka. Pobedničko pleme će takođe dobiti i sto pun slatkiša.

PROČITAJTE JOŠ:

Pravila igre su da što brže pređu komplikovan poligon na vodi kako bi na kraju imali što više vremena za gađanje, na cilju treba da ubace loptu u koš i okače drveni prsten o klin. Takmičari Survivor-a su samo mogli da sanjaju o ovoj igri, a sada su u igri dali sve od sebe da odnesu pobedu i uživaju u žurki u luksuznoj vili.

Plavo pleme u Survivor-u pobedilo u teškoj igri: Čeka ih luksuzna nagrada Plavo pleme u Survivor-u pobedilo u teškoj igri: Čeka ih luksuzna nagrada

Borba je bila napeta do samog kraja, a pobedu u ovoj igri je odnelo plavo pleme.

Crveno pleme se vratilo u kamp nakon poraza, a Vojislav Vrećo i Tijana Jeremić su se izdvojili na jednom delu plažu, te popričali o neočekivanom porazu.

Vojislav i Tijana se osamili na plaži u Survivor-u: Vrećo smatra da je kriv zbog poraza u igri
Foto: Nova S/video

„Smeje se od muke, šta da radimo, sreća nije bila na našoj strani“, rekla je Tijana.

„Osećam se krivim zbog poraza, preuzimam celu krivicu. Smatram da sam trebao da pobedim, pogotovo što sam imao prednost jer sam igrao protiv Luke. Videću da tu nervozu kanališem na drugi način“, rekao je Vojislav.

Foto: Printskrin TV Nova

Plavo pleme je bilo oduševljeno čim su ušli u vilu, a prvo su seli za sto i počeli da jedu.

„Ovo je najbolja nagrada koju smo mogli osvojiti, mislim da nas je ovo još više ujedinilo“, rekao je Aleksa.

Foto: Printskrin TV Nova

Nakon hrane, oni su uživali u bazenu i muzici, a kako je sve izgledalo pogledajte na slikama ispod teksta.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Tijana Jeremić donela pobednički poen svom plemenu u Survivor-u: Crveni nikad srećniji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare