Foto: Printscreen/YouTube

Danas izgleda nikad bolje.

Glumica Tijana Vučetić stekla je veliku popularnost ulogom Petrojke u seriji „Selo gori, a baba se češlja“.

PROČITAJTE JOŠ:

Malo je poznato da je ovu ulogu slučajno dobila, a ona joj je potom promenila život iz korena. Naime, Tijana se dugo godina bavila pevanjem, a bila je i član vokalno instrumentalnog ansambla Đerdan.

Međutim, susret sa Radošem Bajićem koji joj je dao jednu od glavnih uloga u hit seriji značio je početak njene glumačke karijere.

„Igrala sam u 15 epizoda od ukupno 100, koje su bile satkane od urnebesnih scena sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem, Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Lazarom Ristovskim, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Radom Đuričin, Milutinom Mimom Karadžićem, Nadom Blam, Milijom Vukovićem, Metom Jovanovskim, Suzanom Mančić, Ljiljanom Stjepanović, Momirom Bradićem, Svetislavom Buletom Gončićem, Miroljubom Trošićem Đodom itd… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo originalan i upečatljiv“, rekla je Tijana jednom prilikom.

Pre nekoliko godina je porgovorila o porodičnom nasilju koje je dugo krila i trpela. Sve je eskalirano posle njenog učešća u rijalitiju „Farma“.

„Nakon mog izlaska s Farme pokrenula sam zahtev za razvod braka. Nemam snage više da trpim fizičko i psihičko nasilje. Ako zbog nekog završite s malim detetom u Sigurnoj kući, taj svakako više nije vredan ni truda ni opraštanja. Sad je kraj, tri godine sam prolazila kroz pakao. Kad je pijan dolazio kući, tukao me je i maltretirao. Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao… Muka mi je kad pomislim na sve to. Iako su mi svi govorili da ga napustim kad je prvi put digao ruku na mene, nisam imala hrabrosti jer sam se plašila da mi ne naudi, a i mnogo sam ga volela. Udarao me je uglavnom u glavu, da ne bih imala ožiljke na vidljivim mestima i da niko ne bi saznao kroz šta prolazim. U početku nikome nisam govorila o tome, želela sam da sama rešim taj problem. Kasnije sam se poverila samo najbližim prijateljima koji su sve vreme bili uz mene i bez kojih ne znam kako bih iznela trudnoću“, ispričala je Tijana svojevremeno.

Skupila je hrabrosti i razvela se, a najviše vremena provodi sa ćerkom Andrejom.

Tijana neretko objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama i mnogi komentarišu kako je ne bi prepoznali.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35