Ivana Mlađović Foto: Facebook/Ivy Iv

Ova priča je potresla javnost.

Ivana Mlađović, glumica koja je imala epizodnu ulogu u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, 2018. godine je nađena mrtva u stanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su mediji izvestili, njeno beživotno telo je pronađeno je u stanu u Kragujevcu, a sumnja se da je smrt nastupila usled predoziranja drogom.

Pored Ivaninog beživotnog tela, ležao je verenik Miloš Kovačević koji je u teškom stanju prevezen u kragujevački Klinički centar, a ekipa Hitne pomoći, mogla je samo da konstatuje smrt kod Ivane.

Ivana Mlađović Foto: Facebook/Ivy Iv

Inače, Kovačević je u Kragujevcu radio kao taksista, a, kako su pričali njegovi sugrađani, bio je zavisnik od droge.

Ovo je potvrdio i mladićev otac, a od ovog poroka se navodno lečila i glumica.

„Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Uspeo je da se skine sa droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se sa njima upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se Ivana lečila, pa su verovatno i na nju tamo naišli“, izjavio je Kovačevćev otac.

Ivana Mlađović Foto: Printscreen/YouTube

Pokojna Ivana Mlađović vodi poreklo iz Kosovske Mitrovice. Imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“, a bila je i finalistkinja izbora za „Plejboj devojku godine“ u Srbiji.

Javnost je bila zapanjena činjenicom i da je Ivana doživela brutalno fizičko nasilje 2013. godine od strane tadašnjeg partnera.

BONUS VIDEO: Vanja Ejdus: Do 40-tih godina prošlog veka u zakonu Srbije nije postojao termin silovanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar