Aron Karter
Aron Karter Foto:MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevač Aron Karter preminuo je u 34. godini u svojoj kući u Kaliforniji.

Telo nekadašnje tinejdž zvezde i brata pevača Backstreet Boysa Nika Kartera pronađeno je u subotu. TMZ je objavio da nisu pronađeni tragovi nasilja, ali se sve još uvek istražuje.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je primila vest o Aronovoj smrti, njegova bivša devojka i majka njihovog sina Melani Martin objavila je na Tviteru video od dve sekunde tokom kojeg plače dok vozi automobil.

@missmelaniexx ♬ original sound - Melanie

Aron i Melani svoje prvo i jedino dete, sina Prinsa, dobili su u novembru 2011. godine. Nedugo nakon što se dete rodilo, njih dvoje su raskinuli.

Da se ljubav nije završila u miru svedoče i brojne optužbe Kartera na račun nekadašnje verenice. Naime, on ju je optužio da ga je izdala komunicirajući s otuđenim članovima porodice, među njima i s njegovom sestrom bliznakinjom Ejndžel Konrad.

„Ne mogu da verujem da me ovako izdala. Dao sam joj ceo svet“, pisao je tada Aron na Tviteru.

Aron Karter
Aron Karter Foto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije se jedino sa sestrom bliznakinjom svađao. Aron je imao sedmoro braće i sestara, a gotovo ni sa kim nije bio u dobrim odnosima.

NJegova sestra Lesli umrla je od predoziranja sa samo 25 godina. Kako su tada objavili američki mediji, uz Lesli su pronađena tri različita leka na recept – olanzapin koji se koristi za lečenje šizofrenije i bipolarnog poremećaja, lek za opuštanje mišića, te Xanax koji se uzima za lečenje anksioznosti i napada panike.

Nakon njene smrti, Aron ju je optužio da ga je silovala dok je bio dete. Tvrdio je da je zlostavljanje počelo kada je imao 10 godina, a završilo kada je imao 13.

Pre smrti, Aron je tvrdio i da članovi porodice s kojima je bio u svađi pokušavaju da ga stave pod starateljstvo u kojem više ne bi imao pravo da upravlja svojim finansijama. Izvor blizak njegovom bratu, Niku Karteru, negirao je tu tvrdnju, ali je otkrio da Nik godinama nije razgovarao s Aronom.

Godine 2019. Nik je na Tviteru objavio da su on i njegova sestra Ejndžel podneli zahtev za zabranu prilaska protiv Arona, tvrdeći da je pretio da će ubiti Nikovu trudnu ženu i nerođeno dete.

„Nismo imali izbora nego da preduzmemo sve moguće mere kako bismo zaštitili sebe i svoju porodicu“, napisao je tada Nik.

Aron je 2019. otkrio da mu je dijagnostikovan „poremećaj više ličnosti, šizofrenija, akutna anksioznost i manična depresija“. Godinama se borio i sa zavisnošću.

BONUS VIDEO: Sahrana glumca Gaspara Ilijela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar