Šeron Stoun Sharon Stone
Šeron Stoun Foto: TriStar Pictures - Carolco Pictu / AFP / Profimedia

Glumica je posle razvoda od svog supruga zatražila starateljstvo nad sinom, ali je odbijena zbog čuvenog filma u kojem je igrala glavnu ulogu.

Film „Niske strasti“ postao je planetarno popularan, a glumica koja je igrala fatalnu plavušu, Šeron Stoun, postala je svetska zvezda.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, pored toga što joj je sa jedne strane ova uloga mnogo doprinela, jer joj je donela slavu, sa druge strane oduzela joj je dom, pa kako je glumica opisala „Niske strasti“ su joj „uništile domaćinstvo“.

Šeron Stoun je gostovala u epizodi „Sto za dvoje sa Brusom Bozijem“, gde je opisala da je ovaj film Pola Verhovena iz 1992, erotski triler koji je bio prilično rizičan za svoje vreme, a postao toliko ozloglašen da je glumica izgubila starateljstvo nad sinom više od 10 godina nakon objavljivanja.

„Izgubila sam starateljstvo nad svojim detetom. Sudija je pitao moje dete, mog malog, sićušnog dečaka: ‘Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?'“, ispričala je Šeron.

Stoun se udala za istraživačkog novinara Fila Bronštajna 1998. i usvojila njihovog sina Roana 2000. godine, navodi Page Six.

Bronštajn je, međutim, podneo zahtev za razvod 2003. godine, što je navelo Stounovu da zatraži puno starateljstvo – da bi 2004. godine, kako sada kaže, bila odbijena zbog ovog popularnog filma.

„To mi je slomilo srce“, rekla je glumica u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar