Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Modna kreatorka Verica Rakočević, koja je poznavala Vidića i sa njim bila u kontaktu, kaže za Nova.rs da joj je vest o njegovoj smrti jako teško pala.

PROČITAJTE JOŠ

„Šokirala sam se. Mi smo jedno drugo poštovali, cenili, nismo bili toliki prijatelji da smo se držuli, ali ja sam uvek cenila i volela sam ga. Znam kroz kakav je pakao prošao kada je došao iz Hrvatske, izborio se za svoje parče neba. Nisam imala informacije da je bolestan, dopisivali smo se pre oko godinu dana, bio je super, imao je planove da se vrati da se vrati u Hrvatsku“, rekla je Verica Rakočević za Nova.rs.

„Nismo se čuli telefenom, dopisivali smo se, nije davao ni naznaka da je bolestan. Videla sam da je oslabio na slikama, jer ga dugo nisam videla uživo. Pitala sam je l sve okej, rekao je da jeste. Nisam imala informaciju da je bolestan. Mnogo mi je žao, imao je tužan život, sam je bio ovde, baš mi je jako žao i ova vest mi je teško pala“, rekla je ona za Nova.rs.

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima…

Bio je osnivač modne marke „Broz“. Sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

BONUS VIDEO: Saša Vidić: Kao što znaš za Bibliju, znaš i za Versaće

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar