Foto: Mark Sagliocco / Getty images / Profimedia, Instagam/halynahutchinss

Postigao je nagodbu sa njenom porodicom.

Slavni glumac Alek Boldvin postigao je nagodbu sa porodicom Haline Hačins, snimanteljke koju je slučajno ubio na snimanju filma „Rust“, piše Daily Mail.

PROČITAJTE JOŠ:

Snimanje pomenutog filma biće nastavljeno 2023. godine, a izvršni producent biće upravo Halinin suprug Metju.

On je izjavio kako su se on i Boldvin složili oko toga da  je smrt njegove supruge bila „strašna nesreća“.

„Postigli smo nagodbu, koja podleže sudskom odobrenju, za našu nepravednu smrt protiv producenata filma ‘Rust’, uključujući Aleka Boldvina i Rust Movie Productions, LLC. Kao deo tog poravnanja, naš slučaj će biti odbačen“, objavio je jutros Hačins.

Alek Boldvin Foto:Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP

„Snimanje filma ‘Rust’, za koji ću sada biti izvršni producent, nastaviće se sa svim prvobitnim glavnim igračima u januaru 2023. godine. Nemam interesa da se upuštam u optužbe ili pripisivanje krivice (producentima ili gospodinu Boldvinu). Svi verujemo da je smrt Haline bila užasna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zajednica oko poslova zabave okupili da odaju počast Halini i njenom poslednjem radu“, dodao je on.

Kompanija „Rust Movie Productions, LLC“, preko svog advokata Meline Spadone, izjavila je: „Drago nam je što su se strane okupile kako bi rešile ovu stvar, što, podložno sudskom odobrenju, označava važan korak napred u slavljenju Halininog života i odavanju počasti njenom radu“, prenosi pomenuti medij.

Crkva u kojoj je Alek Boldvin ubio članicu ekipe FOTO: KOAT 7 News via AP
Crkva u kojoj je Alek Boldvin ubio članicu ekipe FOTO: KOAT 7 News via AP

Povodom ove situacije oglasio se i reditelj filma, Džoel Souza.

„Svaki moj trud na ovom filmu biće posvećen odavanju počasti Halininom nasleđu i da je učini ponosnom. Privilegija je da se ovo završi u njeno ime“, rekao je Souza.

Advokat Aleka Boldvina, Luk Nikas iz Kvin Emanuela, saopštio je: „Tokom ovog teškog procesa, svi su zadržali specifičnu želju da urade ono što je najbolje za Halininog sina. Zahvalni smo svima koji su doprineli rešavanju ove tragične i bolne situacije“.

BONUS VIDEO: Snimak momenta kada je Boldvinu saopšteno da je ubio koleginicu

Komentari

Svi komentari (0)