Aca Lukas Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Polako se kompletira ekipa za projekat koji će govoriti o životu popularnog pevača.

Produkcija ovog projekta saopštila je da će Vuksanovića igrati Mladen Sovilj, a sada je otkriveno i ko će biti zadužen za režiju.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju je mlada rediteljka Suzana Purković, koja je režirala sitkom „Aviondžije“, piše „Hypetv.rs“.

Kako se navodi, Suzana Purković je već krenula sa organizacijom umetničke ekipe a i glumačka ekipa je izabrana.

Saša Mirković kao glavni producent je odlučio da Suzana Purković režira i film i seriju „Kafana na Balkanu“ zbog izvrsnog umeća mlade rediteljke i ozbiljnog umetničkog i organizacionog pristupa svakom poslu koji radi, saopšteno je na pomenutom portalu.

Podsetimo, Lukas je izjavio da bi voleo da ga igra Marko Janketić, ali je on bio sprečen da prihvati ponudu zbog drugih projekata.

„Gledao sam Marka u nekoliko serija i zaključio sam da je odličan. Može da glumi sve žanrove, od Nirvane do Silvane. Još nisam razgovarao s njim, ali mislim da bi on najbolje predstavio moj život. Ne znam da li će pristati i kako će teći pregovori, ali momak je sjajan i mislim da bi me odlično odigrao“, rekao je Aca u aprilu za „Kurir“, koji je tada pisao i da bi Lukasovu majku Vidosavu trebalo da igra Anica Dobra, njegovu bivšu suprugu Sonju Teodora Bjelica, a Sašu Mirkovića Andrija Kuzmanović.

BONUS VIDEO: Aca Lukas o seriji o svom životu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.