Mia Zeremski, Aleksandra Radović i Jovana Joksimović Foto: Instagram/misszeremski, Vesna Lalić, Andreja Damnjanović

Reprezentativac Srbije Marko Grujić i njegova izabranica Mia Zeremski imaju veoma zanimljivu porodičnu priču, odnosno, ona ima zanimljivu porodičnu priču - njen otac je bio sa mnogim slavnim ženama u Srbiji.

Mia je ćerka biznismena Aleksandra Zeremskog kojeg su dovodili u vezi sa Jovanom Joksimović. Njih dvoje su se navodno zabavljali nekoliko meseci, a došlo je i do veridbe. To se dešavalo u vreme kada je on bio direktor BK televizije, a pre nego je Jovana Joksimović stupila u vezu sa pop pevačem Željkom Joksimovićem.

On je nakon toga imao i kratku vezu sa pevačicom Aleksandrom Radović, sa kojom ima i dete. Njih dvoje su navodno raskinuli samo mesec dana nakon porođaja.

Zeremski je nakon toga stupio u još jedan brak. Posle sedam godina zabavljanja sa interpretatorkom duhovne muzike Divnom Ljubojević, njih dvoje su se venčali 2018. godine.

Naš reprezentativac Marko Grujić i Mia su se, s druge strane, upoznali sasvim slučajno – preko zajedničkih prijatelja.

„Marka Grujića i Miu Zeremski upoznao je zajednički prijatelj. Njih dvoje su uplovili u vezi nakon više meseci muvanja, a vrlo brzo su jedno drugom prirasli za srce“, rekao je izvor svojevremeno za „Blic“.

U vezi su od 2017. godine, a prošle godine su se i verili. O njihovoj veridbi se pričalo danima.

Grujić, koji trenutno igra za FK Porto, osmislio je romantičnu veridbu, pa je izveo Miu na plažu, gde je bila upriličena romantična večera uz sveće i muziku, koji je izvodio muzičar istovremeno svirajući klavir.

BONUS VIDEO: Poslednji penal i slavlje navijača Srbije posle prolaska u četvrtfinale Mundijala

 

 

Komentari

Svi komentari (0)