Zbog Anđelinine žalbe – Bred je opet ostao uskraćen starateljstva

Showbiz 28. jul. 202100:12
Podeli:
Anđelina Džoli i Bred Pit
Anđelina Džoli i Bred Pit Foto: EPA/IAN LANGSDON

Glumci Bred Pit i Anđelina Džoli podneli su zahtev za razvod 2016. godine, ali uprkos tome što i zakonski više nisu zajedno, još uvek se sude jer ne mogu doći do dogovora u vezi starateljstva nad decom.

Pročitajte još:

Iako im je na kraju poslednjeg suđenja dodeljeno zajedničko starateljstvo, besna Anđelina zbog takve odluke je odmah predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu u svrhu smene sudije Džona Oderkuka s njihovog slučaja.

U dokumentaciji koju je predala tvrdi da je ta odluka nepravedna i da je sudija odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje u vezi starateljstva.

Tročlana komisija složila se s Anđelinom i prošle nedelje sudiju Džona smenila s slučaja uz obrazloženje da je kršio „svoje etičke obaveze“.

Džon je smenjen dužnosti kao privremeni sudija i nije otkrio da ima poslovne dogovore s Pitovim advokatima, što je navodno moglo da utiče na njegovu odluku.

„Činjenice se nisu promenile. Postoji puno dokaza koji dokazuju kako je ovo najbolje za decu. Nastavljamo da radimo ono što je u skladu s time“ saopšteno je iz glumčevog tima.

Anonimni izvor za magazin „PEOPLE“ rekao je da Pit misli da je ovo vrlo nezdravo i teško za decu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar