Bred i Anđelina ponovo na sudu: Ovog puta zbog vina

Podeli:
Anđelina Džoli i Bred Pit
Anđelina Džoli i Bred Pit Foto: EPA/IAN LANGSDON

Nekada je njihova ljubav bila simbol skladnog para, a Anđelina i Bred se sad vuku po sudovima. Prvo je razlog bio starateljstvo nad zajedničkom decom, a sada, verovali ili ne - zbog vina.

Anđelina Džoli je rešila da preseče sve spone koje je vežu s bivšim suprugom Bredom Pitom, pa sada prodaje svoj udeo u vinariji celom poslovanju s vinima koji zajednički poseduju.

PROČITAJTE JOŠ

Slavna 46-godišnja glumica je već zatražila od suda dozvolu da stavi svoj udeo na prodaju, te uložila zahtev u Los Anđelesu da se ukloni privremena zabrana pristupa njihovoj imovini koja je usledila automatski kad je 2016. zatražila razvod. Anđelina i Bred su se zvanično razveli 2019, iako još uvek nije finalizovana odluka o starateljstvu nad njihovo šestoro dece.

Bilo kako bilo, glumica sad želi da proda svoj deo Nouvel LLC-ja, kompanije smeštene u Luksemburgu, a koja vodi poslove vezane uz vinograd Chateau Miraval, koji je s Pitom kupila u Francuskoj 2011, a u kojem, prema dokumentima, bivši supružnici imaju jednak udeo.

Džoli je naglasila kako ne želi da bude „nevoljan i zanemaren poslovni partner“ svog bivšeg supruga, ali svejedno Breda ne može da prisili da je isplati, stoji u sudskim spisima. Dosad su bivši supružnici imali „dugotrajne pregovore“, ali nisu uspeli da se dogovore, ali Anđelina je sad našla kupca s treće strane, navodi njen pravni tim.

Sudija tek treba da odgovori na glumičin zahtev za ukidanje automatske privremene zabrane pristupa imovini, ali njen hitan zahtev je već bio odbačen u junu. Obrazloženje je glasilo kako Džoli nije dokazala „neposrednu opasnost/ nepopravljivo oštećenje ili neposredni gubitak/ štetu za sporni posed“.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar