"Građani se fotografišu sa mnom, čak i na skupovima Srpske napredne stranke – što ja smatram da je u potpunosti normalno, jer sam ja novinarka, a ne političarka", rekla je Žaklina Tatalović u intervjuu za Nova.rs.

Šetajući kišnim danom po Zemunu, novinarka televizije N1 navodi da uprkos raznim pretnjama i uvredama koje dobija od političara iz vlasti, ali i od anonimnih profila na društvenim mrežama, ne oseća strah, te da je svojevremeno želela da bude doktorka i da nosi beli mantil.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi deo intervjua sa Žaklinom Tatalović možete pročitati klikom na link. 

„Zaustavljaju me svuda. I u Zemunu i u centru grada. Imaju reakcije. Žele da pričaju, žele da čuju šta se dešava iza kamera. Ono što građani traže od mene jeste da budem oštrija. Nisam do sada imala nikakvih problema, šetam normalno, šetam sama, najviše volim da šetam sama. Građani se fotografišu sa mnom, čak i na skupovima Srpske napredne stranke – što ja smatram da je u potpunosti normalno, jer sam ja novinarka, a ne političarka“, rekla je Tatalović u intervjuu.

Istakla je i da predsedniku države nikada ne bi postavljala privatna pitanja.

„Ne bih predsedniku postavljala privatna pitanja. Mislim da o privatnim stvarima treba da priča u opuštenijim emisijama. Kada bih imala pet minuta s njim, to bi bila žustra politička pitanja. I ne samo pet minuta, verujem da bih jedno te isto pitanje postavljala po sat vremena. Taj intervju bi mogao da traje u nedogled. Volela bih da kada postavim pitanje dobijem i odgovor. Naravno da može da priča šta želi, ali neka prvo odgovori na pitanje, pa neka priča šta želi. A kada je reč o etiketiranju i vređanju novinara, neka ga neko savetuje da to u potpunostii izbaci“, rekla je Tatalović.

Ceo razgovor sa novinarkom N1 pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Žaklina Tatalović: Kao mala nisam volela da gledam Utisak nedelje

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (5)