Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Poznati glumac Džordž Kluni dugo je važio za "večitog neženju" i tvrdio je da ga brak i deca ne zanimaju, a onda je upoznao advokaticu Amal Alamudin i sve se promenilo.

Venčali su se u Veneciji 2014. godine, a u junu 2017. dobili su blizance, Aleksandera i Elu.

Glumac je svojevremeno otkrio i kako su se on i Amal upoznali.

PROČITAJTE JOŠ:

„Upoznali smo se na jezeru Komo. Ona je bila prijateljica od prijatelja koji je došao kod mene u posetu. Narednih meseci sam jurio za njom, zvao je i pisao joj i radio sve da je osvojim“, ispričao je glumac u šouu Dejvida Letermana.

„Od prvog minuta kada smo se upoznali, nekako smo oboje znali da ćemo biti zajedno“, priznao je Kluni.

Šest meseci kasnije, Džordž je kleknuo pred Amal i pitao je da se uda za njega.

Iako je nekoliko meseci planiro prosidbu, kaže da je sve pošlo naopako.

Džordž Kluni i Amal Kluni Foto:VALERIE MACON / AFP / Profimedia

„Zamislio sam svaki detalj. Imao sam prsten, pustio sam muziku… Sve je bilo isplanirano, trajalo je oko 25 minuta. Na kraju sam joj bukvalno rekao: ‘Slušaj, nadam se da pristaješ, treba mi odgovor, imam 52 godine i ako nastavim da klečim ostaću bez kuka’. Onda je ona rekla da, i sve je prošlo prilično dobro“, podelio je svoje iskustvo Kluni.

Amal je jednom prilikom javno održala govor u kom se obratila svom suprugu i istakla koliko joj on znači.

„Upoznala sam Džordža kada sam imala 35 godina. Počeo je da se krije u mom stanu u Londonu i vrlo brzo se osetilo – ma šta god da se desilo, nikada ne bih želela da budem ni sa kim drugim. Nisam mogla da spavam kada smo razdvojeni i rekli su mi da sam pokazivala poseban osmeh i naginjala glavu kada bih čitala njegove poruke ili pisma koja bi mi sakrio u moju torbu“, počela je ona u dirljivom govoru.

„Pet godina kasnije, ništa se nije promenilo. On je osoba kojoj se potpuno divim, a takođe i osoba čiji osmeh čini da se rastopim svaki put. Ljubavi moja, ono što sam našla u tebi je velika ljubav za koju sam se oduvek nadala da postoji i, gledati tebe sa našom decom, Elom i Aleksanderom, je najveća radost u mom životu. Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja. A, takođe, znam da, kada naša deca saznaju, ne samo šta si uradio, nego ko si ti – oni će takođe biti jako ponosni na tebe“, zaključila je Amaločiju punih suza, dok je Džordž posmatrao iz publike i takođe zadržavao suze.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar