Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Ne tako davno, holivud je potresla afera koja je nakon dugo vremena izašla na videlo, i to između supružnika Vila Smita i Džejde Pinket Smit, koji su se dramatično obračunali pred američkom javnošću i priznali prevare i veze sa drugim ljudima, iako su prvobitno celu priču demantovali. Oni, međutim, nisu jedini holivudski par koji je bio spreman za trojke, svingeraj i otvorene veze.

Naime, Džejda je tada potvdila u svojoj emisiji “Red Table Talk” šuškanja da je imala aferu s 27-godišnjim reperom Augustom Alsinom dok je bila u braku s Vilom. Tako je jedan od najmoćnijih parova šoubiznis industrije priznao kako su prolazili kroz teško razdoblje pre četiri godine, a Vil je priznao kako je bio uveren da je njihovom braku došao kraj i da sa suprugom uopšte nije hteo ni da razgovara.

PROČITAJTE JOŠ

Vil je izjavio kako je August u njihov život ušao kada im se brak raspadao.

“Bio sam završio s tobom. Hteli smo da se razvedemo. Razmišljao sam kako da usrećimo jedno drugo, mogli smo da budemo gotovi. Nisam bio siguran da ću ikada više razgovarati s tobom. To je čudo, neke stvari kroz koje moraš da prođeš”, izjavio je Vil.

“Kako je vreme odmicalo, upala sam u neku zbrku. August je verovatno pokušao da komunicira, i videla sam da želi da dobije dopuštenje da se nešto dogodi jer smo se mi bili razdvojili i nismo živeli zajedno”, dodala je Džejda.

Supružnici su odlučili da o svemu javno progovore nakon što je August sve otkrio u jednom od intervjua s Anđelom Ji.

“Zapravo sam seo s Vilom i razgovarao o njihovom braku koji je postao zapravo životno partnerstvo. I dao mi je svoj blagoslov. Potpuno sam se predao vezi sa Džejdom kroz nekoliko godina svog života, zaista jesam, i osećam duboku i jaku ljubav prema njoj. Posvetio sam se tome, u potpunosti joj dao sebe. Mogu sada da umrem i umro bih sa činjenicom da sam nekome dao sebe zaista”, šokirao je August svojim priznanjem.

Javnost je nakon toga ostala bez teksta jer su svi bili uvereni kako Vil i Džejda imaju jedan od najstabilnijih holivudskih brakova, a neki su na društvenim mrežama izrazili nadanje da je Vil prevario Džejdu s koleginicom Margot Robi, s kojom je glumio u filmovima “Focus” i “Suicide Squad”.

Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Interesatno je da su o svojim otvorenim vezama govorile i druge velike holivudske zvezde, poput Doli Parton ili Tilde Svinton.

Američka kantri diva Doli Parton i njen suprug u braku su od 1966. godine. Doli je jasno dala do znanja što misli o monogamiji i objasnila kako funkcionira njen brak: Monogamija je jedna od najprecenjenijih vrlina. Monogamija je monotonija. Nama je u redu ako imamo nekog drugog. Ja ne želim da znam ako je on s nekim, a ni on ne želi da zna ako sam ja s nekim.

Foto:EPA/DANNY MOLOSHOK

Britanska glumica Tilda Svinton svoj privatni život drži podalje od javnosti, ali poznato je da je dugo bila u braku sa škotskim umetnikom Džonom Bajrnom s kojim je dobila dvoje dece. Onda je 2004. godine u njen život i dom ušetao mlađi nemački umjetnik Sandro Kop. Nakon što su započeli ljubavnu vezu, Sandro se uselio u njenu i Džonovu u Škotskoj.

Dok su Tilda i Sandro zajedno obilazili filmske setove širom sveta, njen suprug preuzeo bi brigu o deci do Tildinog povratka sa snimanja.

Ta nekonvencionalna mala zajednica mnoge je začudila, ali glavni akteri te netipične ljubavne priče u njoj ne vide ništa neobično.

„Teoretski svi živimo zajedno u istoj kući, ali ja putujem po svietu sa svojim drugim divnim partnerom. Naš dogovor potpuno je razuman“, rekla je Tilda svojevremeno. Džon se na kraju ipak iselio iz njihove kuće, ali i dalje je ostao u sjajnim odnosima s Tildom i njenim novim partnerom.

Foto:EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

„Otac moje dece i ja smo u dobrim smo odnosima, a ja sam sada u vrlo srećnoj novoj vezi. Svi zajedno smo dobri prijatelji. To je jedna vrlo srećna situacija. Život ne mora biti komplikovan“, zaključila je glumica.

Megan Foks i Brajan Ostin, takođe imaju prilično otvorenu vezu. Za par koji je u braku devet godina, a u vezi petnaest, dugo se šuška da imaju “dogovor” da smeju da spavaju s drugim ljudima, te da se katkad “zabavljaju” s drugim parovima.

Foto:Jörg Carstensen / AFP / Profimedia

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.