Netfliksova hit serija sa gomilom zgodnih golišavih frajera

Showbiz 02. avg. 202013:35 > 13:50
Podeli:
Seksi frajeri iz serije Toy Boy
Foto:Promo/IMDb/Netflix

Jedna od Netfliksovih najnovijih hit serija "Toy boy" obiluje golotinjom i zanosno dobrim izvajanim frajerima od kojih, navode fanovi serije, zastaje dah i muškarcima i ženama.

Kako se još u trejleru nazire, glavni lik je Ugo Beltran, mladi, zgodni striper koji u jednom trenutku, zajedno sa svojim prijateljima iz noćnog kluba, postaje omiljeni zavodnik žena. Iako ima mnogo golotinje i dobrog seksa, priča se ne vrti oko običnog muvanja sa devojkama i momcima.

PROČITAJTE JOŠ

Jednog jutra nakon lude žurke Ugo se budi na jahti pored spaljenog ljudskog tela. Radi se o supružniku Makarene, njegove ljubavnice, zrele i moćne žene sa kojom je održavao burnu sentimentalnu i seksualnu vezu visokog napona. Ugo se ne seća ničega što se dogodilo u noći zločina, ali je siguran da on nije ubica nego žrtva nameštaljke kojom bi bio okrivljen. Nakon ekspresnog suđenja osuđen je na 15 godina zatvora. Sedam godina kasnije, u zatvoru mu stiže poseta od strane Trijane Martin, mlade advokatice koja će se ponuditi da mu pomogne tako što će ponovo otvoriti slučaj i dokazati njegovu nevinost u novom procesu.

Zašto bi neka advokatska firma želela da mu pomogne? Šta žele zauzvrat?

Triana uspeva da izdejstvuje poništenje kazne, a Ugo napušta zatvor, dobija uslovnu slobodu i nagodbu za novo suđenje u kojem će morati da dokaže svoju nevinost. Od tog trenutka, Trijana i Ugo će morati da rade zajedno kako bi pokušali da razotkriju kompleksnu zaveru. Njihova saradnja uopšte neće biti laka. Oni pripadaju dijametralno suprotnim svetovima: Ona je vredna i odgovorna advokatica sa obećavajućom budućnošću, a on je gospodar noći kojeg čitav svet smatra ubicom, žrtva koja traži pravdu… i osvetu.

U galeriji u nastavku možete pogledati neke od golišavih frajera iz serije zbog kojih ćete se možda konačno odlučiti da se pretplatite na Netfliks.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar