Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jedva izvukla živu glavu.

Pevačica Slađa Delibašić karijeru je započela u grupi Đogani Fantastico, a tokom devedesetih je harala sa svojim tadašnjim suprugom Đoletom Đoganijem.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, imala je udvarače, i to iz kriminalnog miljea.

„Đole i ja smo bili u Italiji kad sam se porodila sa Silvijom. Radili smo taj ‘Spektakl šou’… Bilo nam je mnogo teško što smo imali takav program, nije imao ko da nam čuva Silviju. Delili smo se tako da ja imam svoje numere koje izvodim dok on u autu čuva nju, a kasnije ja izađem dok Đole nastupa. Baš smo teško taj neki period podneli. Sećam se, od cele grupe devojaka, a bilo je nas sedam, svaki kriminalac koji se pojavio mene je pikirao. Od milionera do ne znam ni ja koga. Taj neki lik, Frančesko, zaljubio se u mene i kasnije nam zapalio auto, ma svašta je bilo“, izjavila je Slađa.

Ona je zatim opisala jezivu scenu, kada im je automobil zapaljen.

„Mi smo stalno morali da menjamo mesta, te Firenca, Toskana, to su takvi tipovi da drugačije ne možeš nego da se sklanjaš. Meni je u tom trenutku Đole bio najveća sigurnost, tu je pored mene, on je moj muž. Ode on kod njih, popriča, objasni da nisam u tom fazonu. Baš tad kada su nam zapalili auto ispao je problem što ja nisam htela da s njima idemo ni na večeru. Sećam se da su Silvijina kolica bila u automobilu i da su izgorela. Mi smo bili u hotelu kada je to eksplodiralo, ja sam se prepala. Izađemo, kad ono gori naš ‘audi 80’! Ima par devojaka iz grupe koje su se jako dobro udale i sada su baš velike gazdarice. Sve one su i danas u braku, žive u Italiji, ali eto… Vidiš, ja sam nekako izabrala njega, Đoleta, pored svega što mi se nudilo. Ko zna šta bi se dogodilo da sam ostala tamo, možda bih danas bila neka svetska zvezda“, izjavila je Slađa ranije za Kurir.

BONUS VIDEO: „Znala sam da će me Đole zameniti“: Slađa Delibašić otkriva zašto pored dve kuće živi kao podstanar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar