Mia Borisavljević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica se odavno ne bavi samo pevanjem.

Nije tajna da neki naši estradni umetnici imaju privatne biznise, od kojih, pored muzike, mnogo zarađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

Za mnoge izvođače znamo čime se bave pored muzike, a pojedini su, pomalo u senci, napravili pauzu od muzike kako bi se posvetili unosnom poslu.

Jedna od njih je pevačica Mia Borisavljević, koja se na sceni pojavila 2008. godine, kada je snimila album prvenac.

Mia Borisavljević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Atraktivni izgled i zanimljive pesme učinilu su Miu poznatom, ali nikada nije bila na estradnom vrhu.

„Mislila sam da samo treba da pevam, ali sam shvatila da nije baš tako“, svaki put kaže pevačica čim je novinari pitaju o počecima karijere.

Ipak, Borisavljevićeva je našla način kako da privuče pažnju, pa je snimila „goli“ spot za jedinu pesmu koja se izdvojila sa albuma, „Kako da ne“.

U spotu je Mia šetala gola na autoputu, a kako je odmah po njegovom izlasku izjavila, „spot prati dozu ironije, o kojoj govori i sama pesma“.

“Snimila sam šokantan spot za pesmu ‘Kako da ne’. Ta moja tri minuta šou programa izazvala su razne reakcije i svi su mislili da sam nemoralna. Usledio je poziv za Velikog brata i tada su ljudi imali priliku da čuju moju živu reč, a ne da mi sude samp po spotu“, rekla je Mia jednom prilikom o spotu koji se iz nekog razloga više ne može naći na platformi Jutjub.

Nakon učešća u pomenutom rijalitiju, Mia je snimila nekoliko pesama po kojima je prepoznatljiva, kao i još dva albuma.

Na red je došlo majčinstvo, pa je Borisavljevićeva svom suprugu, takođe pevaču, Bojanu Grujiću rodila dve ćerke, Emu i Teu.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica je odlučila da se na neko vreme povuče iz sveta šou-biznisa, što zbog dece, što zbog privatnog biznisa koji je pokrenula zajedno sa suprugom.

„Nije samo majčinstvo razlog zbog kojeg sam se povukla, već i moj drugi biznis. Sada već imamo lanac fitnesa po Srbiji koji je poprimio preozbiljne razmere. To je sfera interesovanja u kojoj sam se ja pronašla i u kojoj nema segmenata koji me nerviraju i koji mi se ne dopadaju, a estrada ima mnogo takvih segmenata. U međuvremenu sam postala i majka dve devojčice, ali daleko od toga da sam se ja zbog toga povukla i da sedim kod kuće i ne radim – ja sada radim više nego ikada, jer radim dva posla. Život mi je sada mnogo bogatiji i lepši i smatram se mnogo uspešnijom nego ranije“, ispričala je Mia nedavno za IDJTV.

Mia Borisavljević Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

O svojim fitnes centrima, zgodna pevačica je govorila nedavno i za naš portal.

„Imamo pet lokala. U Beogradu postojimo na nekoliko lokacija, a takođe smo u Loznici, Lazarevcu i Novom Sadu. To su franšize, a ova ovde je lično moja i Bojanova. Takođe, mi se bavimo uvozom sprava, tako da se sve to širi po celoj Srbiji. Naravno da plaćamo porez, knjigovođa nas je savetovala o tome“, izjavila je za Nova.rs Mia, koja ipak nije zapostavila muzičku karijeru, pa je nedavno snimila novu pesmu „Crne suze“.

„Stižem sve da uskladim, jeste teško, ali ovaj tempo života vodim već dve i po godine, tako da sam se već malo i uigrala“, rekla je Mia, i dodala kako „stalno trenira, i u fitnes centru je svakog dana“.

Nije ni čudo da su supružnici Mia i Bojan krenuli putem fitnesa, s obzirom da se oduvek bave sportom, a po njihovom izgledu se to i vidi.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO Svadba Mie Borisavljević i Bojana Grujića