Foto: Printscreen

Kristina Mandarina otvoreno je priznala kojim se sve estetskim zahvatima podvrgnula otkako se proslavila prodajući mandarine na ulici.

Kristina Penava, domaćoj javnosti poznata i kao Kristina Mandarina, proslavila se pre nekoliko godina, kada su se u medijima pojavile njene fotografije na kojima prodaje mandarine na štandu kraj puta i od tog trenutka privukla je veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Kristina danas ima 25 godina i od tih se vremena poprilično promenila, čemu svedoče i njene fotografije s društvenih mreža, što može zahvaliti estetskim operacijama, o čemu je i sama progovorila. Na profilu na Instagramu danas ima 19 hiljada pratilaca, ali je on zaključan, a u njegovom se opisu pohvalila da ima svoj profil i na OnlyFansu te da nema profil na Fejsbuku.

Kako danas izgleda pogledajte OVDE.

Pre dve godine na društvenim mrežama je rekla da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same estetske zahvate.

„S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom ‘mačje oči’. Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi“, napisala je tada Kristina u priči na Instagramu uz svoju fotografiju.

Foto: Printscreen / Facebook

BONUS VIDEO: „Ozbiljan je fajt“: Đorđe David progovorio o dešavanjima među žirijem „Zvezda Granda“