Producenti serije „promenili ploču“ Kim Katral dobrodošla u drugoj sezoni

Podeli:
Foto:EPA/PETER FOLEY

Nastavak snimanja sada već kultne serije Seks i grad pod nazivom "Just like that", odavno je već u procesu bez lika Samante, odnosno glumice Kim Katral.

PROČITAJTE JOŠ

Prvobitna priča je bila da scenaristi nastavka „Seksa i grada“ su našli način da izbace Kim Katral iz serije, s obzirom na to da je glumica odbila da reprizira svoju rolu čuvene Samante.

„Scenario smo prilagodili novoj situaciji. Nećemo uzimati novu glumicu nego će Samanta imati koronavirus“, najavili su producenti serije.

Kako navode američki mediji, bilo bi dosta teško pronaći adekvatnu zamenu za glumicu koja je često svojom ulogom zasenila glavnu zvezdu, Saru Džesiku Parker i njenu Keri Bredšo.

Oni koji su bolje upućeni u odnose među četiri glumice očekivali su ovakav ishod. Poznato je da su Parker i Katral nakon zadnjeg okupljanja gadno zaratile putem društvenih mreža, a njihov sukob seže još u davnu 2004. godinu.

Šta ih je zapravo navelo da sada promene mišljenje i okrenu priču na drugu stranu, da su vrata u nastavku druge sezone novog serijala „Just like that“ otvorena i za Kim Katral, jeste da je zainteresovanost za seriju i prvih deset epizoda novog nastavka, prati se u stopu. Reakcije su pozitivne i planira se nastavak odnosno 2.sezona „Just like that“

„Poenta ove serije je da se pokaže kako se prijateljstva razvijaju i menjaju s vremenom, tako da je Kim uvek dobrodošla ako poželi da se vrati. I da nam se jave njeni zastupnici i kažu kada je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za Njujork“ pojašnjeno je od izvora produkcije.

Iako je produkcija strahovala da će gledaocima nedostajati lik Samante, postigli su nenadani uspeh.

Sara Džesika Parker je i izvršna producentkinja serije, a plan snimanja se promenio.

Produkcija serije je postigla zapanjujući uspeh, a budući da je odgovor obožavatelja pozitivan, izvršni producenti Majkl Patrik King i Sara Džesika Parker traže više od postojećeg plana, prema kom je trebalo da prikažu samo 10 epizoda“, rekao je izvor iz produkcije.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar