Procureo scenario nastavka Seksa i grada

Showbiz 16. jul. 202109:20
Podeli:
Foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Nakon što je snimanje nove sezone serije Seks i grad započelo, na internetu se pojavio navodni snimak jednog dela scenarija koji nagoveštava da ćemo u novim epizodama imati prilike da gledamo mučni i bolni razvod Keri Bredšo i Zverke.

Veza Keri i Zverke je osnova serije „Seks i grad“. Prvo su bili u neobaveznoj vezi, pa su raksinuli, on se oženio, pa sa njom varao ženu, opet su prekidali, posvađali se se na dan venčanja, pomirili, venčali, i tako u krug punih 10 godina – sada im sledi konačan razvod.

PROČITAJTE JOŠ

Keri Bredšo više ne piše kolumne već vodi podkast. U jednoj od epizoda, kako piše „Page Six“,  nalazi se sa svojim prijateljicama na večeri i govori o tome kako se sa Zverkom na sudu bori oko finansija.

„Snimala sam podkast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se dobro osećala u svom braku. Sad sam samo jedna od supruga o kojima se brinuo?“, govori Keri.

Serija će pratiti Keri, Mirandu i Šarlot dok navigiraju putovanjem od komplikovane stvarnosti života i prijateljstva u tridesetim do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u januaru.

Prve fotografije sa snimanja oduševile su ljubiteljke mode koje već analiziraju odevne kombinacije omiljenih likova. Njihov stil je vrlo prepoznatljiv. Tako je advokatica Miranda odevena praktično i udobno, Šarlot je i dalje verna klasičnoj eleganciji i šik komadima, a Keri očekivano modno najrazigranija i najefektnija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar