Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tristan Tompson, nekadašnji košarkaš i bivši dečko Kloi Kardašijan, suočen je sa ozbiljnim problemom jer je u medijima procurela njegova navodna poruka ljubavnici, u kojoj joj nudi 75 hiljada dolara u zamenu za prihvatanje deteta.

PROČITAJTE JOŠ

Tompson se sa izvesnom Marali Nikols našao u jednoj hotelskoj sobi u Hjustonu, dok je još uvek bio u vezi sa Kloi Kardašijan. Iako mu je starleta oprostila prethodne prevare jer imaju zajedničko dete, čini se da nekadašnji košarkaš nije odustao od svojih navika.

Sada je u javnost procurila poruka koju je on navodno poslao ljubavnici, nudeći joj novac u zamenu za ćutanje.

„Znaš kako se osećam. Moja se osećanja se uopšte nisu promenila i ne želim da budem uključen u sve ovo. Osim toga, ako misliš da ćeš zaraditi na toj bebi, nisi u pravu. Svesna si da odlazim u penziju nakon ove sezone. Stoga, što se tiče alimentacije, to će biti onoliko koliko je mesečno potrebno od nekoga ko je nezaposlen. Ovo je Teksas tako da će alimentacija iznositi samo nekoliko stotina dolara. Zato ti je bolje da umeš ovih 75 hiljada koje ti nudim jer nećeš dobiti ništa više od toga s obzirom na to da imaš dete s nekim ko je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dete koje si dobila s ocem koji ne želi imati nikakve veze s tim detetom i nekoliko stotina dolara mesečno za izdržavanje“, stoji u navodnoj poruci Tristana Tompsona upućenoj Nikolsovoj.

Ona bi uskoro trebalo da rodi dete, a zatrudnela je u hotelskoj sobi u Hjustonu u martu ove godine, gde je spavala s Tompsonom nakon proslave njegovog 30. rođendana. U to vreme on još bio u vezi s 37-godišnjom Kloi Kardašijan, majkom njegova drugog deteta, trogodišnje devojčice Tru.

BONUS VIDEO: Fenomen Kim Kardašijan: Žena koja je poznata zbog toga što je poznata

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)