Branimir Džoni Štulić, Foto: Petar Peca Popović

Ona je čuvena devojka iz Hrvaca.

Iako je godinama bio frontmen grupe „Azra“, Branimir Džoni Štulić iza sebe ima i uspešnu samostalnu karijeru.

Objavio je šest solo albuma, a na drugom „Balegari ne vjeruju sreći“ nalaze se neki od njegovih najvećih hitova poput „Usne vrele višnje“.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo ova numera posvećena je velikoj Džonijevoj ljubavi sa kojom je treba da ode i pred oltar.

U pitanju je Snježana Banović, a sa Štulićem je počela da se zabavlja kada je imala svega 18 godina, dok je on bio deset godina stariji. Pored velike razlike u godinama, veza je opstala, a čak je bio plan da sa njim te 1983. godine krene u Holandiju.

Mediji prenose da su bili pred brakom, kao i da su čak odredili datum venčanja. Međutim, Snježana je iznenada odlučila da odustane od te ideje i raskine vezu.

Danas je ona pozorišna rediteljka i doktor nauka, ali i profesorka produkcije na zagrebačkoj Akademiji dramskih umetnosti, piše Kurir.

Njoj su posvećene i pesme „Život običnog tempa“, „Jesi li sama večeras“ i „Volim te kad pričaš“

„Jedna pesma, koju sam ja kasnije čula, krajem osamdesetih, kada više nismo bili u dobrim odnosima je prepev ‘Are you lonesome tonight’, odnosno ‘Jesi li sama večeras’ tačan je opis nekoliko događaja iz našeg zajedničkog života. Ta pesma mi je možda i najdraža“, rekla je Snježana pre nekoliko godina za Totalni FM Split.

BONUS VIDEO: Cane o 40 godina karijere Partibrejkersa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar