mw

Saša Matić, Milica Pavlović i Severina održaće koncerte za pamćenje 10. i 11. marta.

Najpopularnija srpska planina i ovog marta biće najtraženija destinacija među ljubiteljima skijanja i dobrog provoda, budući da se u periodu od 10. do 18. marta, sada već tradicionalno, očekuju dva uzastopna vikenda koncerata za pamćenje najvećih muzičkih zvezda regiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Sedmo izdanje najomiljenijeg zimskog festivala počeće spektakularnim nastupom najveće folk zvezde na ovim prostorima, Saše Matića, 10. marta u velikoj dvorani Grand Hotela Kopaonik, a iste večeri najavljeno je i „pojačanje“ u vidu specijalnog gostovanja atraktivne Milice Pavlović.

Već sledeće večeri, 11. marta, publiku na istom mestu očekuje se nastup omiljene regionalne pop zvezde neverovtne harizme – Severine, koja će, kao i uvek, prirediti senzacionalni muzički šou o kome će se dugo pričati.

Foto: Live Production

Skymusic će se i ove godine pobrinuti da audio-vizuelna produkcija pomeri granice svega viđenog, pružajući i izvođačima i publici priliku da uživaju u jedinstvenom, neponovljivom spektaklu.

Iako još uvek nije otkriveno koji izvođači će nastupiti drugog festivalskog vikenda 17. odnosno 18. marta, nema sumnje da će izbor biti pun pogodak, te da će se, kao i uvek do sada, tražiti karta više.

Informacije o prodaji ulaznica i paket aranžmana, kao i rezervaciji istih, može se naći na Instagram profilu Music Week-a ili pozivom na broj +381 60 66 70 318.

BONUS VIDEO: Zera na Music Week-u

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar