Modna dizajnerka Verica Rakočević večeras se pojavila na žurki povodom 16. rođendana Hello magazina.

Ona je došla u pratnji svog supruga Veljka Kuzmančevića,a  medijima je strpljivo odgovorila na brojna pitanja vezana, kako za poslovni, tako i za privatni život.

Na konstataciju da, kao i uvek, izgleda prelepo i a pitanje da li je za to zaslužna činjenica da ima znatno mlađeg muža, iskreno je odgovorila:

PROČITAJTE JOŠ:

„Ni najmanje. Zaslužna sam ja sama. Što bi bio zaslužan mlađi muž? Zaslužan je moj posao, moj način razmišljanja, a on je zaslužan što sam srećna. Zasve drugo sam zaslužna ja sama“.

Kako kaže, nikada nije pomišljala na to da promeni profesiju.

„Ne, pa ja ne znam drugo ništa da radim. Doduše, znam, bila sam urednik lajfstajl magazina svojevremeno, ispostavilo se da sam i to znala da uradim. Ali ovo je nešto što ja volim, čime se bavim i nešto što ja najbolje umem da radim“, iskrena je Verica.

Otkrila je i da li je, možda, primetila da postoji neka njena „naslednica“ u poslu.

„U, pa postoji. Ima toliko talentovanih i božanstvenih mladih dizajnera, problem je samo u tome što nemaju priliku da dođu do izražaja. Kad sam ja počinjala, bila su neka druga vremena, tada nije bilo toliko brendova koji danas postoje. Da se ne lažemo, za uspeh u modi je neophodan novac. Ja mislim da je Srbija rasadnik talenata, da ne nabrajam sada, i samo se nadam da će im se stvoriti uslovi da taj talenat dođe do izražaja, ali nisam ni optimista jer, realno, Srbija nema tekstilnu industriju. Sve ovo što mi radimo, što ja radim, je igranje modom“, odgovorila je ona iskreno.

Verica je nedavno podržala vezu glumca Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe izabranice Anice Lazić, a sada je rekla i šta misli o njima.

„Poznajem ih lično, a šta ja mislim o njima, to je samo moje mišljenje i to ljude ne treba da zanima“, izjavila je kratko Verica.

Na pitanje da li ima savet za njih, bila je odsečna: „Oni su suviše pametni da bi im bilo ko delio savete“.

Priznaje i kako reaguje na negativne napise o njoj.

„Ništa me nikad nije pogodilo. Lepo je, nažalost pokojni Žarko Laušević rekao: ‘Ne trudite se da se prikažete onako kakvi jeste jer će ljudi svakako misliti i konstruisati o vama ono što oni hoće'“, rekla je ona, a šta je još pričala, možete poslušati u video-prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Izjava – Alen Islamović