Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Screenshot/Instagram/anicalazicofficial

Rođendanska čestitka koju je Anica Lazić, partnerka Lazara Ristovskog, uputila glumcu, privukla je ogromnu pažnju medija, a par se već danima nalazi u centru pažnje javnosti od trenutka kada se saznalo za njihovu vezu.

Anica Lazić, 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog, čestitala je 71. rođendan svom partneru putem društvenih mreža gde mu je poslala emotivnu poruku.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon njene poruke, oglasila se modna kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

Dizajnerka je uputila reči podrške paru.

„Lazar (značenje ‘Bog pomaže’). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan“, poručila je Anica i objavila zajedničku sliku sa Lazarom.

Ispod ove fotografije komentare su ostavili Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, o čijoj razliciu godinama su mediji neprestano pisali i koja je bila često predmet osuda.

„Ljubav je kruna srećnog života. I ‘Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke’. Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa“, napisala je Verica, a njen suprug Veljko je dodao:

„Ljubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše van vremena i prostora, uživajte u sreći.“

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših srpskih glumaca starijih od 35

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare