Verica Rakočević Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Verica Rakočević uživa u braku sa svojim 35 godina mlađim muzičarom Veljkom Kuzmančevićem, a njihov odnos oduvek je bio zanimljiv javnosti.

Kada su se venčali modna kreatorka i muzičar, gotovo da im niko nije predviđao uspešan brak koji traje, međutim, deset godina kasnije, Veljko i Verica, dok slave godišnjicu braka pokazuju da je njihova ljubav ipak pobedila sve prepreke i predrasude.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Kuzmančević navodi, ponosan je na uspeh, izgled i sve vrline svoje supruge, dok Verica ističe kompozitorski talenat svog supruga. Oboje zajedno uživaju u ljubavi koja kroz godine nije izbledela.

Ono što je bilo posebno zanimljivo na njihovom venčanju bio je njihov neformalni stil. Oni su tada ispoštovali dva običaja koji navodno predviđaju dug zajednički život i doživotnu ljubav.

„U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite“, ispričala je kreatorka za „Hello„.

Verica je imala želju da se venčanje održi u četvrtak, jer je čula da takvi brakovi traju čitav život. Takođe, odlučila je da ne šije sebi venčanicu, jer joj je majka, krojačica, ispričala da to donosi nesreću.

Modna dizajnerka izabrala je mini haljinu, a kombinaciju su dopunile crne čizme i buket suncokreta kao bidermajer. Mladoženja je obukao elegantan sako poznatog brenda i jedan neobičan detalj – nosio je kapu, jer nije voleo kratku kosu kakvu je tad imao.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar