Madona
Madona Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Kraljica popa izazvala je brojne suprostavljene reakcije estetskim korekcijama kojima se podvrgla.

Madona je aktivna na društvenim mrežama, te na svom Instagramu često objavljuje fotografije koje su dorađene u Fotošopu i provučene kroz brojne filtre.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica se sada pojavila ispred jednog hotela u Mančesteru u ležernom izdanju, a njeni fanovi imali su priliku da vide kako ikona popa izgleda van scene i bez dodatnog ulepšavanja.

Ovo je bilo jedno od retkih pojavljivanja Madone u javnosti nakon što je zbog zdravlja završila u bolnici.

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste Madonino lice, iako je pevačica pokušala da velikim crnim sunčanim naočarima i kapuljačom da ga sakrije.

Rezultati estetskih operacija i zatezanja i te kako su očigledni, pa su se mnogi šokirali kako pevačica zapravo izgleda.

„Isuse, šta joj se dogodilo“, „Usne i lice joj izgledaju bolno“, „Ona se potpuno izobličila“, „Drago mi je da je bolje, ali ove fotografije izazivaju tugu“, „Ona na Instagramu i ona uživo su dva sveta“, samo su neki od komentara.

Podestimo, Madona je pronađena bez svesti 28. juna kada je pala u stanje septičnog šoka. Hitno je prevezena na intenzivnu negu zbog bakterijske infekcije, a pevačica je bila u veoma kritičnom stanju. Iako nije otkrila od koje je tačno infekcije bolovala, ubrzo je puštena na kućno lečenje i uspešno se oporavila.

BONUS VIDEO: Uz Madonin rođendan: Pop ikona koja je stigla i do Ginisa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar