Madona Foto:REUTERS/Eduardo Munoz

Madona uskoro započinje dugoočekivanu turneju "Celebration", kojom će obeležiti četiri decenije karijere.

Kraljica popa nakon komplikacija sa zdravstenim stanjem nastavlja sa radom, te će uskoro započeti turneju koju su njeni fanovi dugo s nestrpljenjem čekali.

PROČITAJTE JOŠ:

Madona će prve koncerte održati u Londonu, tačnije u O2 areni, gde će za svoju publiku izvoditi najveće hitove pred oko 80.000 fanova.

Pevačica će gostovati gotovo u svim svetskim metropolama, a cene karata su šokirala javnost. Najveći Madonini fanovi u Londonu su za njen nastup morali da izdvoje od 300, pa do 5.900 evra. Međutim, i pored toga što su cene vrtoglave ostalo je svega 88 karata.

Ništa bolja situacija nije ni u Milanu, gde se karte kreću od 300 do čak 15.454 evra. Ovde je ostalo manje od 200 karata, a po procenama svetskih medija, kraljica popa mogla bi ovim tempom da postavi novi rekrod po zaradi od nastupa.

Međutim, ova titula njoj neće predstavlajti prestiž jer se već nalazi na vrhu liste nakon što je tokom turneje „Sticky and sweet“ iz 2008. i 2009. ostvarila zaradu od 411 miliona dolara, piše „Kurir„.

Podsetimo, Madonina turneja je prvobitno odložena zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja. Naime, pevačica je završila u bolnici zbog bakterijske infekcije, ali je uspešno uspela da se oporavi, te je nedavno u krugu najbližih proslavila 65. rođendan.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar